Start page  ·   Linas instagram  ·   Jelenas instagram  ·   Jelenas weheartit  ·   Kontakt

The hobbit dos och middag

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE



/jelena

mina nya mjukisdressar!

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Outfits/mode, Shopping
köpte två par mjukisdressar under dom två veckorna jag var med pappa nere i halland, jag har varit emot att gå runt i mjukisar i skolan, på stan osv ( ser inte ner på folk som gör det! ) men jag föredra faktiskt jeans! så jag köpte två som jag tyckte var jätte snygga att ha, till o med så snygga att jag kan ha dom i skolan haha!
 
 
 

planerna

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
Just nu så ska jag och lina göra lite drinkar och sen sätta oss på balkongen och chilla + snacka lite, idag var vi i täby tillsammans men våran kompis Ali, lina shoppade medans jag inte hittade något :( men det blev fika iallafall! :D vi bloggar lite senare idag!
 
 

Mörby Centrum

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Shopping


/lina

weheart it fucks it up

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
åh blir frustrerad, på den nya weheartit appen står det att jag har 1,5K förljare vilket jag tar som 1,500 följare men jag har lixom 14 608 förljare på datorn, har mailat dom om det, appen uppdaterades idag och förut hade dom så att det stod exakta antalet följare som det gör på datorn, och ja, jag tycker det spekar roll vad som står jag är faktiskt en utav dom största på weheartit ;) *klappar mig själv på axeln*
 
 

Tampong på natten?

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, TIPS
Ob har ju kommit med en ny slags tampong som man kan ha på natten! Detta ville jag ju testa så har köpt ett paket, jag gillar ju inte bindor som hamnar på sne sen är lakanen lixom åt helvete så det ska bli skönt om detta funkar!


/jelena 

feelings x10000

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, videobloggar/videor
 
 
man blir lite känslosam när man inser att detta är sista filmen om middleearth som kommer släppas, sen är det slut, och sen så har dom tagit "pippins song" som gör det bara värre, asså åh jag dör och längtar så mycket!
 
 
 

How To Be Attractive (According to Russian Dating Websites)

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, videobloggar/videor
 
 
lite kul för jag är ryss haha man måste ju älska pewds!
 
 
 

mina babes <3

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Outfits/mode, Shopping
 
 

dagens shopping

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Shopping
 
 
 
 
 
 
 
 
HÄR LINA HAR DU DIN INLÄGGS SAK SÅ DU VET LIGGER I BILDARKIVET OCKSÅ!

Helt okej

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE





/ lina

Dagens planer + outfit

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Outfits/mode
Idag ska jag o mamma till lager 157, mamma blev sugen att åka dit när jag sa att jag varit där, får se om jag hittar något, är förövrigt hemma i Vallentuna igen och om 20 dagar är det dax för gymnasiet! 



Har också möblerat om i mitt rum visar bild sen :) 

/jelena

Lambarö

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE







/ lina

ATM

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE

Är här med min familj, amanda+company & natta+company! Skitmys!
/lina

Grönan 25/7

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
Det var så sjuuukt varmt igår!!! Typ 35 grader. Vi åkte inte så mycket, mest "barn"-attraktionerna. Det var kortast köer där haha. Sedan spelade King Diamond!! Jag gillar rock, men dom var mer som en skräckfilm^^
Aja är nu påväg till en strand. Ska sola och bada lite! 
/lina


TIPS

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, TIPS
Hade tänkt o tipsa om en nagelförstärkning ifrån trind, mina naglar är typ tunna som jag vet inte vad, så använder detta en gång i veckan och det funkar faktiskt! Jag är helt ärlig! Tydligen tränger något ner i nagel och förstärker ist som med vanligt topcoat som bara skyddar nagel ytan typ :)


Kostar över 100 lappen men lyckades hitta för 59kr på Ullared!

/jelena

Just nu

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
Asså jag är nog i himmelen, är på min pappas kompis landställe o det är fan underbart här, alla andra är ute o handlar så chillar själv, ska måla naglarna och njuta lite haha! ;)


/jelena

Grönalund idag!

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
Börjar dagen med en god tonfisk-sallad & kaffe! Ska snart sola lite sem fixa mig. Natta kommer komma till mig tidigare och fixa sig! Vi åker vid 3 :)
 

/lina

semester-outfits

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Outfits/mode




Tog typ inga bilder på mina "outfits". Slängde bara på mig något jag tyckte var skönt haha! 
/lina

Danmark!

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
Igår va jag i Danmark, det va skit nice väder och handlade 3 par skor, oops ;) men om man köpte två par skor fick man det billigaste på köpet så köpte två klack skor och ett par ballerina, lägger upp bilder när jag kommer hem, just nu solar jag och åker till Göteborg imorrn sen hem till Stockholm och ör äntligen hemma igen på söndag, juste det blir Ullared imorrn också ;)

/jelena

Ugly Betty + lunch = livet

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
/lina

Vår sista kväll :(

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Spanien 2014, tidsinställt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/lina

Hundvakt

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
Är just nu lite hundvakt åt min moster. Han heter Emil och är en cocker spaniel!


/ lina

Lunch och friends!

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE


/ lina

Vår resa

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Spanien 2014
5 juli
Planet gick ca 9 på morgonen så vi alla tre sov hos Carina. Resan gick hyffsat fort. Sov lite, läste tidningar och kollade på ett tråkigt matlagningsprogram på Norweigans hemsida. Vårat plan landade ca 13 i Alicante. Därifrån tog vi en taxi till vårat hotells reception och fick en karta till vårat lägenhetshus. Först tog vi foton, packade upp och bytte om & gick ut och handlade fort sedan hem igen. Det första vi gör är självklart att låsa in nycklarna i hotellrummet när vi skulle bada... Vi alla trodde att någon hade tagit nycklarna när vi smällde igen dörren. Och dörren har ju självlås... Så där stod vi, i bikini och en handduk!!! Ingen mobil eller något. Så gick vi ner till porten - vårat lägenhetshus var inhängnat och om man går ut kan man inte komma in igen, så jag fick vänta där SJÄLV på att Carina och Emma skulle fråga någon om hjälp - för våran reception var stängd. Självklart kunde ingen engelska?! Men till slut hittade Carina en spansk tant med en hund som inte heller kunde engelska men dom kunde ändå kommunicera med henne på något sätt. För att korta ner det så öppnade tanten vår lägenhet med ett plastkort?! Fatta hur lätt någon kan bryta sig in!! Vi tackade tanten och sen gick vi till stranden och badade lite. Till middag värmde vi pizzor i ugnen & var uppe och pratade lite.
6 juli
Vi vakna ca 10, åt frukost sedan gjorde oss iordning och gick till stranden. Vi solade och badade till två, sen gick vi och handla middag. Först lämnade vi maten i lägenheten sen prövade vi att bada i vår pool. När vi hade ätit fixade vi oss och gick ner till stranden & gick till Tiki Beach Bar och var där ett tag, när vi var påväg hem svängde vi in på Tiki City Bar och dansade lite. Utanför Tiki Beach träffade vi en svensk tjej som jobbade där! När vi gick på "the boardwalk" kom hon fram till oss och frågade "Hey! Do you guys want some.. kex?". Jag tänkte inte på det så jag sa bara nej tack, men Carina sa "Är du svensk?" hon ba "JAA!!" hahaha. Sen började vi prata osv. Vi gick förbi henne nästan varje kväll och snackade efter det. As trevlig var hon!
7 juli
Sov till 11, åt frukost, solade och bada till kl 15 ca. Köpte sen lunch och åt hemma. Sedan försökte vi leta upp en turistbyrå där vi kunde boka turistgrejer och vi hittade "Round Town Travel", en brittisk byrå där det fanns jättemycket att göra. Där bokade vi JetSki och en tur till L'algar - ett vattenfall. Sen hittade vi en rolig minigolfbana! Sen gick vi hem och åt middag på balkongen.
8 juli
Jetski kl 10 tror jag. Vi hade betalt för 30 min men vi fick typ 90 min?! Iallafall, det var skit kul att åka jetski men gryyyymt läskigt!!! Det var en guidad tur med 3 andra jetski's efter oss. Jag och Carina delade på en jetski och turades om att köra. Tråkigt att vi inte hade med oss en kamera. Men tänk om vi hade ramlat i?! Inte så kul då. När vi var klara gick vi hem och åt lunch & sen gick vi ner till en frisörsalong och fick fotmassage. Efter de var vi as trötta och gick hem & tog en nap. Till middag ville vi gå ut så vi gick till en amerikansk resturang som hette Tony Roma's. Alla vi beställde en Club Sandwich. Efter det gick vi på fiskspa, vilket var lite äckligt men lite kul också!
9 juli
Vi besökte vattenfallet och var där i ca 3 timmar. Vi badade lite. Vattnet var jättefint & klart men det var fett kallt så man kunde inte bada föör länge. När vi kom hem var vi typ döda, så vi åt lunch snabbt sen tog en nap. När vi vaknade åt vi på Tony Roma's igen sedan gick hem och kollade på fotboll.
10 juli
Vi vaknade, åt frulle, solade till ca 15, som vanligt nu. Handlade mer mat, gick till Round Town Travel & bokade en tid på MundoMar & simma med delfiner. Vilket var det dyraste jag gjorde på hela semestern. Sen gick vi hem och åt & pratade. Vid kl 2 på natten drog vi på foamparty/skumparty på en klubb som hette Jokers!! Det var jätteroligt att dansa inne på dansgolvet sen gå ut och gå igenom skummet & bara ha kul! Där träffade vi en finsk kille som vi pratade med. Vi var inte där för länge för att vi skulle på Jep Safari dagen efter höhö.
11 juli
Från halv tio till fem på eftermiddagen var vi borta.. Det var ju kul och så men lite långtråkigt för det fanns inte så mycket att göra än att titta på utsikten och dö i solen. Dock hade vi en skit rolig guide - Rickardo! Som gjorde typ hela resan. Vi åkte igenom berg och skogar & åkte på kanten av klippor!? Vi åkte också förbi Guadalest, som är en liten by med ca 200 st invånare & det finns en låång historia bakom allt, sedan har dom en kyrka, ett muséum, ett litet "hus" längst upp på toppen av berget som inte ens är helt "fast", det hänger halvt ut utanför klippan. Men det var jättefint! Allt slutade med att vi åkte igenom en bambu-skog och blev piskade och attackerade av myror som ramlade ner ifrån träden... kul.. När vi kom hem sov vi, sen gjorde jag enchiladas, sen sov vi igen, haha!
12 juli
När vi vaknade så insåg vi att vi hade sovit för länge och inte hann gå ner till stränden och sola. Så vi bada och sola vid poolen i en och en halv timme. Sedan åkte vi till ett stort shoppingcentrum som hette Centro Commercial La Marina. De hade jättebillig shopping! Både nya butiker och gamla som man kände igen. Vi åt på Burger King fast jag ville äta sushi, men vi hittade ingen.. När vi kom hem bytte vi om och åt på en ny resturang - Steak House, som också var amerikansk! På kvällen gick vi ut på olika klubbar. 
13 juli
På morgonen badade vi i poolen sen drog vi till MundoMar och gick på zoo, vi avslutade allt med att bada med delfiner! Vilket var en upplevelse jag inte kommer att glömma. Det var rätt läskigt hela tiden om jag ska erkänna det. Men ändå sååå coolt!! Till middag åt vi på ett litet ställe som hette Grill House, men det var inte så gott så vi köpte en pizza på vägen hem. Vi hade tänkt att gå ut igen men Carina blev sjuk så kl 2 på natten gick jag och Emma ut för att köpa hostmedicin till henne, haha!! Vi gick till en sån där 24-timmars apotek. Det gick förvånadsvärt bra och snabbt. Sen gick vi hem.
14-15 juli
Vi spenderade större delen av förmiddagen till att packa och städa. Alla var lite griniga eftersom att vi skulle åka dagen efter, och ingen ville det. Men sen drog vi till Tony Roma's och käkade. Dom hade en gryyyymt god nachos+köttfärs+bönor-rätt, hahaha, jag älskade den!!! Sen gick vi och gjorde den sista shoppingen. Dock hann jag inte köpa allt jag tänkte köpa, tråkigt. På kvällen gick vi ut och dansade & hade det grymt kul. Vi hade bestämt att vi skulle vara uppe hela natten och ta en taxi kl 3 på natten till flygplatsen. Så det gjorde vi. Kl 2 mötte vi upp finsken och pratade lite. Han fixade sen en taxi till oss, sedan sa vi hejdå till honom och sen till Benidorm :( Jag sov igenom hela flygresan så det gick fort. Vi var hemma vid 11.
 
/lina
 
 

God morgon!!

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE


/lina

Middag

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE

/lina

gym-time

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE

/ lina

MundoMar

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Spanien 2014, tidsinställt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/lina

Middag!

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE









Blev lyx middag idag med, vid strandpensionatet, var grymt gott, vi åker till Danmark på tisdag och sen Ullared på torsdag, jag anar shopping.... ;)

/jelena

benidorm (4)

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Spanien 2014
Badar i poolen
Inte-så-god-kyckling
Gick hem & åt pizza istället<333
 
 
 
 
/lina

Jeep Safari

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Spanien 2014

 
Om ni kollar noga på berget ser ni - "the sleeping lion" 
 
 
 
 
 
Guadalest
 
 
Olivträd!
/ lina

Foamparty at Jokers

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Spanien 2014
 
/lina

Några bilder på lägenheten

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Spanien 2014
Vi hade inte stor ork till att städa kan man säga...
Lägenheten var skit najs & fräsh, när den var städad hahah...
/lina

benidorm (3)

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Spanien 2014
 
 
 
 
 
 
 
Minigolf!!
The boardwalk ;)
 
Fick fotmassage<33
 
En San Miguel & Strawberry Daiquiri<33 åt babyribs också! pissgott!!
 
 
En hård dag vid waterfall L´Algar!
 
/ Lina

Första beachdagen

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Spanien 2014
Vi åt hemmagjord frukost på balkongen varje morgon
Utsikten på stranden var gryyyymt fin!! Dock var det packat med folk ofta :/
Stolarna kostare 4€ st för en heldag...
Det gick hela tiden förbi säljare som skrek ut SANGRI SANGRI VERY GOOD VERY GOOD hahah så jag köpte en, den var as god faktiskt!!
 
Mmmm.. Hemmalagad lunch
Första besöket på favoritresturangen Tony Roma's
Fick ingen bra bild på mig den kvällen.
Asgott var det!! 
/ Lina

Dawn of the Planet of the Apes

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
 Vill se denna film NUU!
/ Lina

STOCKHOLM ARLANDA - ALICANTE

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Spanien 2014
Här är Carina & Emma på flygplatsen i Alicante
I taxin påväg till hotellet
Fina Spanien!!
 
 
Vår kvällsutsikt
Nighttime
Här spenderade vi varje morgon och varje kväll! Sjukt mys
 /lina

20 juli

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
Hello! Kom nyss hem från Carina!
Ska äta lite nu sedan ska jag lägga upp Spanien-bilderna. ;)

/lina

Lager 157

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
Nu ligger jag och solar det är typ 30 grader och vattnet var 25 grader, sjukt skönt! Har dock en väldig lust att träna så går väll upp till skogs gymmet snart, på lager 157 köpte jag en kjol, en tunn tröja, ett par svarta tighta jeans och en tjock stickad tröja allt för 400kr! Visar senare!



/jelena

Outfit

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE

/lina

Påväg till Grand hotel och äta!

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Ego
Nu sitter jag på Grand hotel i Falkenberg och ska äta snart, blir lyxmat idag ;) 



/jelena

Shopping Benidorm

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Shopping

Godis, en handduk som jag fick, iPhone-tändare, parfym, smycken, hörlurar, väska, neongult festlinne, NY pyjamasoutfit, bikini, kofta, långärmad, as sköna mysbrallor, en skinnjacka från zara och lite fler saker som jag glömde fota! Är jättenöjd men skulle velat shoppa mer men tiden fanns ej :(
/ Lina

Har köpt ett par Steve Madden skor!

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Shopping
Har köpt ett par utav mina dröm skor, dom hör är ifrån Steve Madden och kostade ungefär 1000kr och är så fina! Kommer lägga upp bilder när jag kommer hem :)


/jelena

Lunch

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
Har nyss ätit min matlåda haha. Jag satt helt själv och jag kände ingen. 

/ lina

Sommarjobb dag 1

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Outfits/mode
Hej! Nu är jag tillbaks från Spanien & idag ska jag börja sommarjobba :D
Ska strax ta moppen snart ner till Vtuna C!

Kommwr lägga upp lite bilder idag från Spanien!! ;)
/ Lina

Mot landet

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE



/jelena

Har fått hälsporre..

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
Har haft en överbelastning på min ena hälsena så det har blivit en hälsporre, gör jävligt ont när jag går så måste gå i ordentliga skor, typ mina jumpa dojor eller tejpa foten nu för att det ska läka, suck alltid något..



/jelena

Just nu

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE


Haha när man är ensam i Täby c så har man ju inget annat att göra än att klaga på saker, jag gillar o klaga på saker, klagar på allt faktiskt :) SPECIELLT BARNEN SOM SKRIKER JUST NU

/jelena

Dagen!

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Shopping
Nu är jag påväg hem ifrån Täby c, löpte en solkräm, den dör med morot i haha den ska ju tydligen va bra! :D och när jag kommer hem ska jag nog sola i en timme typ och sen träna! Vill gå till gymmet och träna ben innan det blir sådär mycket folk som det brukar va vid 5 tiden, och sen går jag nog hem ich kör kondition och kollar film medans Haha ;)


En kille tyckte det va väldigt konstigt att jag satt o fotade denna haha....

/jelena

Tegelbruket

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
Är på tegel i Täby just nu, det är någon rock kväll, bara massa 30+ haha, men är nog här istället för hemma. Det va nyss ett band som spelade, och vi har ätit lite och jag fick springa och köpa en t-shirt för det va så himla varmt haha!





Min nya t-shirt haha ;) 

/jelena

Smink på sommaren?

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Skönhet & utseende, TIPS
Hej hej, är påväg till Täby nu, ska äta middag på tegel, ACn på bussen funkar dock inte och det är piss varm sitter i svettas o busschauffören fattar inte vad man säger typ -.- iallafall att ha smink på sommaren är inte nice i vissa tillfällen men jag använder CC cream som har hög solskyddsfaktor och återfuktar! Den är superbra speciellt för den har solskydd eftersom jag har mitt ärr i pannan som jag offentligen behöver ha en tejp bit över, så cc creamen är super! 





/jelena

ABS ALL NIGHT!

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, TIPS, Träning
herre min jävla gud vad denna workout är skön, riktigt tuff mot absen lixom bara dom första 3 sekunderna känner man av skiten, jag älskar tjejen som gör dessa workouts youtube kanal, perfekt om du inte vet hur du ska träna hemma, om det typ ösregnar och du inte vill gå ut och jogga, och sen så peppar hon en igenom övningen/övningarna!
 
 
 
/ Jelena
 

Semifinalen igår...

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
Aa det gick ju sådär för brazilien igår haha... Tycker synd om dom faktiskt, det va grymt slarvigt spelat lixom som om den inte ens försökte hålla bollen borta ifrån mål. Men jag o mina vänner höll med om att detta liknade mer en gympa lektion typ...




Liksom man bara springer efter bollen är förvirrad och så gör killarna o en del tjejer mål bara sådär 👌

/jelena

Morrn!

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
Godmorgon! Vaknade för 30 min sen och gick upp o tog lite av min sallad från igår, åt inte så mycket till middagen så hade kvar massor tills idag 😄 ska nog sitta och sola i en timme och sen ska jag träna! Älskar sånna här slappa dagar då man kan göra vad man vill i sin egen takt.



/ Jelena

Lunch time

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
lagade lunch efter jag tränat och det blev vegetarisk nudel wook! 





/jelena

Ska träna nu!

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Träning
Morning, har chillat nu på morgonen och solat, tittat på film och ska sätta mig på tränings cykeln nu! Kör 50 min kondition varje dag nu under lovet och ikväll ska jag till gymmet och köra mage + ben, om jag orkar haha jag har ju redskap så jag kan köra mage hemma och jag känner mig mindre stressad då osv. Det är grymt bra att ha en tränings cykel här hemma för att ibland har man inge lust att gå till gymmet så man jan träna hemifrån ;) 


Börjar träningen med en brusis för mer energi! 😄


/ Jelena

Vill ha nya solbrillor!

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Outfits/mode, Skönhet & utseende



Är grymt sugen på någon av dessa solbrillor, tycker om svart, guld blandningen. Vet dock inte vilken utav dom jag ska välja, dom övre vet jag inte vart dom är ifrån och dom under är från scorett för 199kr.

/Jelena

Chill

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE


Har det så jävla nice just nu, snart ska vi till Max o käka eller ja dom andra ska, kan inte slösa mina pengar just nu haha ;) 

/ jelena

Jag <3 instagrams filter

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Ego


Hahaha jag älskar nog igs filter man ser lixom ganska tan ut, om man tar inställningen fyllnad så kan man bli naturligt brun eller se ut som en morot ;)

/jelena

Sol o bad idag!

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Ego
Nu är jag på bussen påväg till ett bad ställe som tydligen ska vara fett nice! Ska dra dit med tjejerna o bada, sola och ha det mysigt! Det är så himla varmt just nu men det är också tunna moln som tur så tar ju solen ändå ;)


Kommer nog slänga in några inlägg under dagen! 😊 

/Jelena

SKOR

Skrivet:    ·  Outfits/mode
 
 
 
 
asså dom här skorna är att dö för, jag älskar denna stil och nya trend, tänk typ någon av dessa åvanför till ett par svarta tighta jeans och en lång kofta och sen en topp det till, jag får ju min lön snart så vi får se om det blir något par ;) 
 
/Jelena

Att komma igång!

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
omg det va längesen jag bloggade, vi har ju försökt att börja blogga flera gånger men det har typ inte funkat och så har det varit en massa strul med designen osv men man märker att man tog massa fler bilder när man bloggade och typ gjorde en massa mer saker! Och helt ärligt känns det typ bättre att blogga för man kan skriva av sig och dela med sig om saker man gjort haha, lina kommer vara borta i 10 dagar och när hon kommer hem så kommer jag vara borta i typ 10 dagar men jag kommer nog ha tillgång till internet ibland och nu när appen finns kan man lätt slänga in ett inlägg med bild o grejer ;) 
 
ska små pyssla med designen också typ fixa smileys och bilder så man vet vem det är som skrivit inlägget!
 
/ jelena

Outfit

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE, Outfits/mode
Gårdagens outfit!


Skor från converse klänning från h&m och sjal från Ryssland

/Jelena

Nu börjar Jelena blogga!

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
Hejhej nu börjar jag blogga, har sommarjobbat i tre veckor nu och är äntligen fri haha! Kommer göra fler inlägg när jag kommer hem för är ute just nu och myser i solen! 


/Jelena

Nu sitter jag på planet!!

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE

/ lina

Benidorm

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
Imorgon ska jag och två asgrymma tjejer - Emma & Carina, åka till Spanien i 10 dagar!!!!! Planet går 9.00 från Arlanda till Alicante. Resan tar mellan 3-4 timmar. När vi är framme kommer vi ta antingen buss eller taxi, de beror på. Vi bor i en lägenhet på ett hotell som heter Torres D'Oboe. 
Vi kommer ha så jäkla kul! Vi ska bada, sola, shoppa, åka jetski & zipline, gå på safari, vattenland, zoo och äta god mat!




/ Lina

5/7-14

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
Halloj!
Kom hem för ett tag sen, var hos carina. Har städat lite och lagat mat. Det är så skönt att bo själv just nu! Snart ska jag packa klart. Ska ju till Spanien imorgonbitti ;)
/ lina

Vapiano

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE

/lina

Mr Black & Mrs Pink

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE

Har nyss gjort mina naglar i täby c. Det var en present från Carina!! :D blev sjukt nöjd!
/Lina

Fler presenter

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE

Från moster Monica!
/Lina

Presentas

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE


Här är presenterna jag har fått!! Så glaaad!!!!! Sen fick jag också en present från Kevin & så fick jag en tårta, en gullig grattis-video och lite annat höhö från Carina och Emma!! :D
Jag fick DW-klockan & en nageltid av bästa Carina, ska till Täby imorgon och fixa naglarna samt Spanien-shoppa. Taggggg!!
Tack till er! Ni är bäst!!
/ Lina

Lunch-time

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
/lina

Födelsedagsfest

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
Hej! Hur mår alla?
Igår blev fan lite spårat! Men vi la oss ändå i tid ;) Ca kl. 1? 
Men iallafall, jag kom hem 14 och sen kom Amanda, Felicia, Ida, Saga, Julia, Jelena och Natta vid 5! Då åt vi pizza och hade de mys. Sen satte vi oss i soffan och körde lite dricklekar. Vid 20 kom Carina, Emma och Kevin! Asså jag hade fan en rolig födelsedag!!! Bästa hittills! Fick jättefina presenter! 
Idag vakna vi vid 11 ca och städade. Sen kom Amanda och Natta & så gjorde jag frulle - nutellatoast med kaffe ;) 
Vi kanske gör något lite senare men nu chillar vi och snackar medans vi lyssnar på "Hits for kidz" ;)






/ Lina

Fel tåg

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
Åååh! Har åkt såå fel! Är så sjukt trött så jag tar fel tåg. Det räcker med att jag måste ta 2 ersättningsbussar efter jag har åkt buss sen kl 7 imorse! Aja är påväg mot rätt håll nu... Sen måste jag handla, städa och göra annat.. 


1/7-14

Skrivet:    ·  DAILY UPDATE
/lina
Vi är två 16-åriga tjejer i Stockholm & ska nu börja gymnasiet! Följ oss på vår blogg!